tiistai 24. toukokuuta 2011

Uusi perhe ja kujeet

Moikka. Eilen sitten muutin uuteen perheeseen, Sotozaki-sanille.
Viimeseenkin.

Ihan mukava perhe, mulla on huoneessa iso televisio mista voi katttoa 23.7. asti peruskanavia, kun taalla otetaan ... analoginen? televisio pois. Siis se sama juttu mika oli Suomessakin ehka reilut... 5 vuotta sitten etta piti hankkia digiboksi. Sama juttu taallakin, eli katon formuloita laajatelkkaristani siihen asti!

Formulat nakyy joka kisaviikonloppuna yhesti kooste kisasta sunnuntaina kello 11.45. Saatto olla niin etta Suzukan GP naytetaan kokonaan mutta en mee vannomaan. Uhb kanavalta nakyy. On sitten kai joku maksullinenkin televisio, josta nakee suorana.

Terveisia niille jotka Japaniin lahtee ja aikoo kattoa formuloita :)

Niin, mites taa perhe.. Perheeseen kuuluu aiti ja isa, joka kutsuu jostakin syysta itteaan obaasaniksi ja ojiisaniksi, mutta en oo viela kuullu perheen poikien sanovan niin en uskalla viela kayttaa niita sanoja. Aiti ja isa-sanat saatta tietenkin jossain perheissa vaihella. Ogita-sanilla ja Haramaki-sanilla (ensimmaiset perheet) oli kaytossa perinteiset okaasan ja otoosan, mutta Kumagai-sanilla, josta muutin pois oli isan nimi Taachan ja aiti oli Mama. Isan oikea nimi on Takahiro siita kai lempinimikin, kaikki sanoo vaan sita Taachaniksi.
Tassa perheessa on siis vanhempien lisaksi 4 poikaa, joista 2 asuu kotona. Mua vuotta nuorempi Shinchan (oikee nimea en muista vaan ku animesta tutun Shinchanin lempinimen..) ja  lukion ensimmalla luokalla oleva Yuuda... (Olikse Yuuda?)

Eilen muutettiin Kumagain  avustuksella ja sanonkin etta olipa helppo jarjestella ku host siskot Seri ja Airi autto! Tykkasin tosi paljon tuosta Kumagain perheesta kun siella pysty oikeesti puhumaan kaikille ja kaikesta ja kaikki otettiin tosi rennosti ja hulvatellen. Jos joskus vitsilla sanoin etta tekis mieli teha joku hulvaton juttu, esimerkiksi kankaasta tehda Shiraoin merkki rotari takkiin niin seuraavana paivana mama oli jo tehny sen!! Oli se yllatys! Ja Riri, perheen toisiksi nuorin hostsisko, yllatti aina aika jaloilla teoillaan, osti omilla rahoillaan kaikille suklaata jne! Riri oli valilla tutusti aika rasittava (muistutti aika paljon sisaruksiani Neaa ja Viljamia yllatys yllatys), mutta just tuon ikasten kanssa saatan ruveta tekemaan kaikkea hauskaa ja leikkimaan.
Lisaksi sitten perheeseen kuuluu Honoka, joka on ihan hupsu vauva. :)

Oli se mukavaa, oikein harmittaa vaihtaa perhetta kun tuo pere oli niin minun tyyppia, aika omaaki perhetta (loppujen lopuksi aika paljon) muistuttava perhe! Ja janna juttu etta ainut josta en itany oli maman mummo, joka oli alkuviikot saman katon alla ja joka syrji ihan kamalasti mutta meni sitte takasi Saitamaan... Hyva vaan. Olinpa ilkee, hehe.

Tasta perheesta en osaa sanoa paljoa mitaan viela, mutta ei ainakaan liian hiljasta porukkaa ole. :) Pikku hiljalleen, mutta meen aidin kanssa shoppaamaan RUOKAA.

Kumagai-sanin kanssa purikurassa
PS. SOtozakilla on aika janna kun oon "eka tyttolapsi" niilla niin aiti on kokoajan antamassa vaatteita ja karkkeja, ollaan viela milteen samaa kokoa. Ihan kivoja antaakin eika mitaa obaasanfukuja, eiku siis mummovaatteita

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivaltahan uusikin perhe kuulostaa. Toivotavasti kaikki menee hyvin. Ihana yhteinen kuva teistä edellisen perheen kanssa :) Niin söpö tuo vauva!!

Terkkuja kaikilta,

t. Äiti

Jannette kirjoitti...

Moi! Siis asuuko tää sun toinenkin perhe Shiraoissa vai? =)