torstai 11. marraskuuta 2010

Kendosunnuntai

Anteeksi, en ole päivitellyt... Ja luokkaretken 2. osa saa odottaa, sillä meni hukkaan muistitikku (se hukkaantuu aina välillä, don't worry) ja siinäpä oli kuviakin. Tänään postaan viimesunnuntaista. Mentiin aamusta katsomaan kendoharjoituksia Rotaryklubin kanssa. Sehän on siis japanilaista miekkailua, ja viimeisessä isäntäperheessäni olevat veljeni on kendon harrastajia. Kendo on aika äänekäs laji, parin taistellessa pitää pitää kamalaa huutoa kokoajan. Se tuntui aluksi inhottavalta, mutta nopeasti siihen tottui. Kendo vaikutti toodella mielenkiintoiselta lajilta, voi, haluaisin kokeilla sitä joku päivä!


Harjoituksissa oli ihan ala-asteen ensimmäisistä luokista lukion ikäluokkiin.




Muuten täällä on ihan hyvin mennyt. nyt on ollut lomaa, kappas vain. (Ja en ole bloggailut, sori..) Toiseksi viimeistä viikkoa tässä perheessä vietetään. En ole kovin surullinen, mutta en kamalasti hihkukkaan riemusta. Toki tulee ikävä ensimmäistä perhettä (varsinkin okaasania), mutta pidän vaihtelusta ja minusta 3. kuukauden välein vaihtelu on juuri hyvä väli. Ehtii syventyä perheeseen ja tottua arkeen, mutta ei ehdi kummemmin alkaa riitelemään. ;)


Mitäs muuta... Sää on tällähetkellä vieläkin syyskinen, asteita on 10 ja puista on tippunut jo lehdet. tänään oli todella lämmintä, vois verrata niinku syyskuiseen aurinkoiseen ja lämpimään päivään. Muuten ei kai sitten... Nähdään!

2 kommenttia:

sasani kirjoitti...

Vitsit miten kivoja kuvia ja mukava kuulla kuulumisia :--3 toivottavasti seuraavakin perhe on kiva, se 3kk on varmaan ihan hyvä juuri tuon takia ettei riitelemään vielä aivan kerkeäkkään siinä ajassa ;D

Anonyymi kirjoitti...

Kun vaihdat isäntäperhettä, niin vaihdatko samalla myös koulua?