sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Rotary meeting in Sapporo

Eilen meillä oli koko Länsi-Hokkaidon piirin (1250) tapaaminen Sapporossa. Viimekerrasta en kamalasti tykännyt mutta tällä kertaa reissu sujui mahtavasti! Ihmiset olivat tosi mukavia ja varsinkin australialaiset vaihtarit olivat tosi mukavia! Kanadalaisen ja amerikkalaisen tytön kanssa välit jäi vähän kylmiksi, mutta näkeepä ensikerralla sitten. Mutta kaiken kaikkiaan mukava ilta! Tutustuin myos japanilaiseen Chiharuun joka on lähdössä ensivuonna Australiaan ja muutamia rotexeja. Kaikki rotexit taisivat olla Australiassa vaihdossa.
Itsellänihän kävi mielessä vaihtarihakemuksia tehdessä että miksei USA tai Australia? Loppujen lopuksi halusin jotain erilaista, USAssa ja Australiassa ei kamalasti niin erilaista ole, näkeehän suomalainen sitä kulttuuria päivittäin televisiosta. Tämän kuukauden aikana olen huomannut että ei ne ihmiset Japanissakaan erilaisia ole. Ainoaa erilaista täällä on ruoka ja kieli, nyt ihan raa'altaan katsottuna. :)

Ihmisiä ne joka paikassa on, kannattaa muistaa se, kun ulkomaille lähtee!

Jotenkin vain kuvittelin että japanilaiset ovat kamalan tiukoja ja pinttynyt sääntöihin ja kaikkiin. :D

Tänään ei taida olla mitään ohjelmaa tiedossa. Ulkona tuulee todella kovasti, ja kuuluu kokoajan kamalaa ulinaa. Suomessapa harvoin kuulee tuulen oikein ulisevan, mutta Japanissa olen kuullut aika monesti. Aamulla herätessäni en halunnut nousta sängystä kun kuvittelin että huoneessa on kamalan kylmä.
Lämmitys kyllä löytyy näistä taloista, onneksi. Kuitenkin sen verran kylmää kelia Shiraoissakin, että viltti kelepovvaa!

たるまえん山 Tarumaen-zan, tulivuori ポロト(poroto)-järveltä

Paljon puhuttu Sanki on ihan lähellä. :)

Matkalla Sapproon pysähdyttiin katsomaan たるまえん山 (Tarumaen-zan)in takapuolta. :D

Peace!!

Ei kommentteja: