lauantai 2. lokakuuta 2010

Huomenta.

Tänään lähden kello 13 Sapporoon päin. Huomisesta ei ole mitään tietoa, onko suunnitelmia minun kohdalla vai ei. Eilen katselin huvin vuoksi Google Analyticsia, mitä se kertoi blogistani. Yllätyin kuinka paljon vierailijoita käy päivittäin ja että jotkut vierailijat tulevat jonkun oisen sivun linkin kautta. Vain neljäsosa on kuitenki kävijoistä uusia. :) Joten vau, lukee tätä blogia muutkin kuin minä aina välillä!

Tiedän että monet eivät jaksa kommentoida vaikka lukevatkin blogeja säännollisesti, esim. minäkin yleensä jätän kommentoimatta, ellei mitään suurempaa asiaa ole. Tänään sain myos kommentin englannin kielisenä, joka oli kiitos kommentti. Kommentti oli kuitenkin jo poistettu, mutta jokainen kommentti tulee sähkopostiini heti, kun se on edes kerrankin julkistettu. Joten hymyilyttipä tämäkin! :)

Huomasin juuri että jokapäiväinen 18 tabletin lääkitys loppuu tänään lounaalla. Jesh! Minähän niin rakastan lääkkeitä, varsinkin kun olen lääkekammoinen. :D Kyllä minä niitä vitamiineja popsin joka päivä kun muistin alas tuoda vitamiinipurkkini. Jospa sitä ei sitten sairastuttaisi.

Yksi omena päivässä pitää lääkärin loitolla.

Huvin vuoksi käänsin tänään blogini englanniksi ja esim. sana "alko" kääntyi "alcohol":iksi. Siinä sitä varmaan saisi ihmetellä kun yhtäkkiä lauseeseen tulee alkoholi. :D

Muutenki vanhemmista päivityksistä Lahden kaupunki oli muuttunut Persian lahdeksi... Kyllä Google Kääntäjä sitten osaa! Mutta ihan käytännollinen se on ollu kun on kattonut justiinsa japanilaisia sivustoja ja ei tajua mitään niin saa jotain käsitystä. ;)

Mutta mulla ois reissupäivä tänään,

さよなら! わたしはさっぽろへいきます。
Joo kyllä sitä joutilaana teettää.

Terveisin Eve eli エベ。

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mukavaa reissupäivää! Minä käyn ainakin joka päivä tsekkaamassa blogin, ylläri ;).

Äiti

r o o s a kirjoitti...

En kyllä yhtään ylläty siitä että sulla on paljon seuraajia,sillä yleensähän nää japsivaihtarit laitetaan tohon pääsaarelle,mutta kun sä pääsit eksoottiselle pohjoisen saarelle,niin heti mielenkiinto lisääntyy ! :DDDD

Ja kyllä toi google kääntäjä osaa :DDDD

Anonyymi kirjoitti...

Jokapäiväinen 18 tabletin lääkitys... :D Wat siis johonkin flunssaan vaan? Japani<3
Ja hyvää matkaa sinne Sapporoon päin!