sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Moikka

En ole taaskaan pitkään aikaan bloggaillut. Hyvä syy siihen (kai) on että eipä ole mitään tapahtunutkaan. Eilen menimme okaasanin kanssa illalliselle eräälle rotarille. Ruokana oli okonomiyakia (nom!) ja takoyakia (tako tarkoittaa kalmaria tai mitä lie mustekalaa, että päätelkääpäs siitä, ihan hyvää oli.) ja saavuimme sinne kello 7. Puhuttua tuli paljon, sillä kotiin lähdettiin vasta puoli yhdentoista aikaa. On tämä niin erilainen tämä kyläilykulttuuri välillä! :) Suomessa ei olisi ollut puhettakaan, että puolituntemattomien talossa viivytään niinkin kauan. Mutta tosi mukava ilta oli! Tällä viikolla minulla taas näitä vapaapäiviä on tavallista enemmän, maanantaina on joku virallinen juhlapäivä (oliko urheilupäivä tai joku sellanen) ja keskiviikkona oman koulun syntymäpäivä, joka on taas vapaapäivä. Schön! Minulle se tietää peukaloiden pyörittelyä.

Tällä hetkellä sää on sateinen, eilen illalla alkoi sade ja vasta nyt, kello 10 aikaan sade hellitti. Lämmintä taitaa olla se parisen kymmentä astetta, vielä on siis kesää jäljellä. :D Puista lähtee kyllä pikkuhiljalleen lehdet, ja minusta se on hieman huvittavaa, että lämpimillaan ollaan vielä siinä yli kahdenkymmenen pintaa ja lehdet tippuu puista. Ei yhtään tunnu syksyltä. Mutta enää ei tunnu kesältäkään. Vielä kuukausi sitten pystyi sanomaan etta täällä on kesä. Nyt ei oikein osaa sanoa yhtikäs mitään vuodenajasta. :)
Lunta tänne pitäisi tulla n. 10 - 20 cm ja joulun jälkeen. Joulusta puheenollen nyt olisi itselle tähtäimessä sellainen yllätyksien joulu että halkean. Gackt pitää konsertteja 19.-23.12. Sapporossa, ja nyt olen säästämässä sinne asti rahaa. (Joo, on vielä luokkaretkikin kahden viikon päästä..) Liput maksaa 150 euroa jonkun etukupongin kanssa ja ... Mulla pitäis vaa kaveri hankkia mukaan ja ymmärtääkseni lippuun sisältyy sitten kaikki 7 konserttia. (Tai sitten olin vaarassa, mutta whocares, Christmas with GACKT kuulostaa yhdeltäkin päivältä liian hyvältä!) Mutta peukkuja pystyyn että pääsisin toteuttamaan yhden isoista unelmistani! (Ja vanhoista! Mitä nyt 13 vuotiaasta lähtien oon haaveillu!)
(Ja jos pääsen TOKI kirjotan postauksen siitä loistoajasta tänne!)

Lopuksi vielä kuvia. ;)
Jep perjantaina fiilistelin sit kameralla. Laitoin sit kaikki sinitarralla seinään kiinni ja otin kuvan. Joskus kun on tylsää niin joutilaalla teettää. ;)


Torstaina ruokailtiin raamenilla, jamii!

Lukujärjestys ja vieressä englannin kieliset vastineet aineille. Kuten näkee maanantai ja keskiviikko tyhjää. Jippijajeij!

Tämän mp3-soittimen taisin ostaa heti toisena päivänä, kun Japaniin saavuin. Hyvässä käytössä on ollu ja ihan mukava peli. Ensimmäisen kuukauden taisi olla japanilaisilla teksteillä kun en ihan heti löytäny kieliasetuksia. ;)

Torstaina syötiin myös vartaita jamii! Täällä Japanissa on saanu mukavasti syödä näitä liharuokia, mitä on Suomessa hyvin harvoin syöny. :9 En pistä ollenkaan pahaksi!

Ja torstailta tämäkin. Muistaakseni joku omeletti tai jokin oli :D

Ei kommentteja: