keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Shopping Center Ion - Tomakomai

Eilen n. kello 12 lähdettiin otoosanin kanssa Rotary- kokoukseen. Kokouksessa syötiin rapua (en ollut koskaan syönyt, oli aika mielenkiintosta, eika kauheena aluksi tehny mieli koskea sellaseen kokonaiseen 30cm taskurapuun mihin lie :D) ja miso-keittoa höystettynä simpukoilla (ja simpukoita en ollut ennen myöskään syönyt) ja onigireja (riisipalloja). Kokouksessa sain myös kuukausirahani, 10 000 jeniä ja piti sitten pitää pienehkö kiitospuhe (vaoitusaikaa taisi olla kymmenenminuuttia) jossa sanoin vain etta kiitos, on ollut ahtavaa olla täällä ja kiitos on muuten kiitos suomeksi, taas näin hankalasti selitettynä. :)
Mutta Rotary- kokouksen jälkeen suunnistin Kaho-chanin ja Mizuki-chanin kanssa Tomakomaihin, ja kommunikointi oli aika hankalaa, tytsyt ei tahtonut kamalasti englantia puhua. :) Mutta kivaa oli ja ymmärrettiinkin toisiamme ihmeellisen hyvin! Mukavaa, todella mukavaa oli! Ostoksia tuli pari hassua krääsä- tavaraa. Ainiin! Ja tietenkin käytiin purikurassa. ;)

Purikuraa!! Kaho und Mizuki und Eve. ;)
Yhteiskuvana Chopper- kännykkäkoru, purikura-kuvia, GACKTon EVER- single (siis eihän mitenkään ostoon vaikuttanu se, että tuo muistuttaa hämmästyttän paljon mun nimeäni. ;))
Lähemmin tarkastelussa GACKTon single
Ja levyn sisältö

Kynsilakanpoistooonnn. Kääntäkää päänne!
Stitch- herätyskello tarpeeseen ;)
Aurinkooolasit. Ne on oikeesti punaset, ei oranssit!
Chopper-kännykkäkoru lähemmin kawaiii!
Päiväkirjan sivu näyttää tältä. ;)
Ja lopuksi laitan vielä linkkiä vähän tuosta Gacktin Everista, saatte käsitystä minkälaista musiikkia menin ostamaan ;)

6 kommenttia:

Emilia kirjoitti...

ah<3

hyvä et se elekieli jotenki auttaa kommunikaatios ku ei yhteiset kielet pelaa. =D

Anonyymi kirjoitti...

Siellähän on monipuolinen ruokavalio :-D. Mukavaa että olet saanut kavereita. Jos ne ei puhu englantia, niin sinunhan on pakko vain yrittää japaniksi, ja niinhän sitä oppii.

Hauskaa päivää,

t. Äiti

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla Eve, että olet nopeasti kotiutunut sinne ja tunnut viihtyvän hyvin. Nauti jokaisesta hetkestä, vuosi on niin lyhyt aika. Terkkuja! /Mari :)

r o o s a kirjoitti...

Gacktooo...wow ! :DDD
Oikeesti,joka japanin kolkassa vaikuttaa olevan purakoppeja !
mutta hauskaa että sulla on mennyt kaikki hyvin siellä !

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kiva kun olet jaksanut päivitellä blogiasi. :D Missäs oikeen tutustuit Kahoon ja Mikuziin? Ovatko kenties samassa koulussa, mihin olet menossa? :DD On muuten söpöi kuvia :))

Eveliina N kirjoitti...

Kiitos kaiksta kommenteista! <3

Niinpaa Gacktooo mun rakkauspakkaus. ;)

Kahoon tutustuin ensimmaisena paivana jo, han oli mukana vastassa minua Chitosen lentokentalla. Kaho oli kysynyt myohemmin minua mukaan Tomakomaihin okaasanilta, ja Mizuki oli mukana lahdossa, josta en tiennyt mitaan. Siina tutustuttiin kumpaankin viela paremmin! Ihania ihmisia! ;)