tiistai 28. syyskuuta 2010

Luvatut kuvat...

Kuvia mita lupasin! Mutta olen kylla niin laiskalla paalla etten jaksa laittaa pisteellisia merkkeja ollenkaan tahan postaukseen. ;)

Ostin nuken Junior Highschoolin festivaalejen kirpparilta. Nukke on kooltaan n. 70 cm ja sain sen 100 jenin hintaan! Olisin halunnut maksaa enemman mutta  vankemalla halusivat pienimman rahan mita lompakosta loytyy. :D

Yukata ylla torotetaan ja lahdossa loppukesan festivaaleihin. Tama on siis ehka kolme viikkoa vanha kuva. Hupsista heijakaa!

Lentavia pikkualuksia nakyi ikkunasta festivaalipaivan aamuna.

Rotarien tervetuliasjuhlista saamani kukat! Nyt on enaa elossa paivankakkaroita, upsista.

Purikurassa kuviskerhon kanssa! Oli hauskaa!

Lempi purkkaani japanissa. :9 Ensimmainen purkkapakkaus jonka ostin Nagoyan lentokentalta oli tata samaa.. :) Yksi tollanen potko maksaa n. 100 jenia eli sen euron.

Junior Highschoolin ikkunasta avautu tallanen maisema. Kuvassa nakyy myos Shiraoin tulivuori. :O Joka on muuten toimiva!

JHS:n festivaaleilta. Tallaisia kolmiulotteisa huoneita oli rakennettu jotka edusti kuten kuvasta nakyy Toystoreja ja sen sellaisia!





Hieno juliste oli tehty pistetekniikalla.

Koulutoita.

Chopperin jotenkin helposti huomaa muiden joukosta. ;)

Kauniita maalauksia

Tanaan oli koulussa sport festivaalit jotka jatkuvat huomiseen. Sport festivaalit voidaan ihan rinnastaa suomalaisiin liikuntapaiviin, leikittiin ja pelattiin ja lopuksi oli joko jalkapallo tai lentopalloturnauksia. Itse osallistuin valilla johonki, koska flunssa. :)

Tanaan myos satoi ihan kaatamalla kun lahdin koulusta. Nice!!

Mutta nahdaanpa huomenna paremmin!

Ei kommentteja: