torstai 30. syyskuuta 2010

Pimenee illatkin jo ennen kuutta...

Heipparallaa. Huomenna olis vapaapäivä ja se on mulle enemmänki rangaistus kuin siunaus. Nimittäin ok, onhan se kiva nukkua pitempään mutta siinä se onkin. Kauheana tekemistä satu olemaan, kun porukat on töissä. Kaiken kukkuraksi tää vapaapäivä koskee vaan Shiraoi Higashi HSn oppilaita... :D Aattelin sit et jos kävisin vihdoin ja viimein shoppaamassa sadan jenin kaupasta itelleni piirrustuslehtiön kun entinen on ihan lopussa. Ja piirtäminen datauksen rinnalla on mun harrastus täällä. Vois kyllä käydä kuvaamassakin ihan huvin vuoksi. :) Ja teidän iloksenne! Tietenkin!

Bloggerin kuvien lataushommakin on mennyt helpommaksi, nyt voi kerralla ladata paljon kuvia ja voi myos hakea Picasa- verkkoalbumeista kuvia. Jihuu!

Koulun Sports Festival tuli ja meni. Keskiviikkona eli eilen oli 100 metrin kaikkien pakollinen juoksu, mutta minä olin niin rä'ässä että mua ei pakotettu. Sitten oli taas lentopalloa ja jalkapalloa, siitäpä sai valita sitten. Mä en saanu pelata lentopalloakaan joten menin kuvisluokkaan nukkumaan. Ja nukuinkin tunnin. Upsista heijjakaa, sitä sattuu kun ei ole ohjelmaa.. :)
Lauantaina on taas Sapporossa käyntiä ja henk. koht. minua ei huvita moikata Kanadan ja USAn vaihtareita kun ne puhuu niin nopeasti englantia ja niin epäselvästi, etten saa koskaan mitään selvää. Sitten tyydynki puhumaan japanilaisille että oo onpas tää ruoka hyvää. Joskus kommunikaatio on sitäkin tönkempää, mutta joskus sitä sattuu. Mutta muuten menen sinne ihan hyvillä mielin, onpahan taas tekemistä! Mutta toisaalta enpä pääse katsomaan Conania kun se tulee lauantaina kello 18.

Ei niin hyvää ettei pahaakaan.

SOri tästä tuli vähän masentava postaus, vaikka oikeesti on ollu tosi mukava päivä! Siis mitään erikoista ei oo tapahtunu mutta koulu maistuu paljon paremmin ja jaksaa hymyillä enemmän kuin ennen. Toisaalta opiskelun into on kadonnut ihan tykkänään ja tämän viikon japanin opiskelua on ollut ehkä yhteensä hyvä että kaksi tuntia.. (Ei vain jaksa!)

Mutta ensiviikonlopusta lähtien muistelen että koko lokakuussa on vain yksi vapaa viikonloppu. Eli nautitaan hyvästä perjantaista! Jos ei muuten ja jos on hieno sää niin mielelläni kulutan aikaa vaikka ulkona lauleskellen.

Täällä oon kyllä ruvennu taas laulamaan. Varmaan johtuu siitä kun japanilaiset ei pidä sitä niin outona kuin suomalaiset ja kuulen japanien itsekkin laulelevan koulussa ym. Ihan mukavaa ajan vietettä, terveisin mahankasvattaja eve.

Harmittaa tosi paljon että vaikka kuinka oon tsekannu sähkäreitä, ei enää mitään jännää tuu Facebookista ym. :D Boring! Eikun sitten vaan katsomaan jotain youtubevideoita kahta tylsempänä! ;)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aika jännä toi et siellä laulellaan koulussakin :D Kuulostaa vaa vähä oudolta ku on tottunu hiljaisiin suomalaisiin.
Arvostan tosi paljon että jaksat päivitellä tätä sun blogias niin usein! T: Tuleva japsivaihtari

Anonyymi kirjoitti...

Joo, on tosi kiva, et sun kiinnostukses blogia kohtaan ei oo (ainakaan vielä ;) lopahtanu. On kiva lukea, et mitä sulle kuuluu sinne :D

Eveliina N kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Joo taalla ihmiset suhtautuu paljon erilaisemmin ihmisiin ku suomessa. Ei aseteta ennakkoluuloja yms.

Ja kiitos etta kiinnostaa! Yritan kertoa mahd. erilaisempia juttuja, eihan ketaa kiinnosta sellanen voi jee olipa tylsaa tanaan. ;D

Mut nahrellaas!