tiistai 21. syyskuuta 2010

Gomen everybody!

Anteeksi, päivityksiä on tullut harvemmin, syystä että on ollut kiire tai ei ole ollut mistä kirjoitella.

Tänään tehtiin pankkitili minulle ja olin myos tapaamassa Shiraoin kaupunginjohtajaa. Kun astuin sisään, näin reportterin istumassa penkilla. Ajattelin että jaa, varmaan paikallislehteen kirjoittavat. Mutta kun sisään loppujen lopuksi astui neljä vielä lisää, alkoi pikkuhiljalleen mietityttämään, että tämäpä on tärkeä tilaisuus. Olo oli kuin julkimolla, kun reportterit sännähtelivät välillä kuvaamaan puhuessamme asioista. Loppuhuipenukseksi piti poseerata kättelemässä Shiraoin kaupunginjohtajaa.

Ei kai siinä, minä kai tykkäsin tuollaisesta! Saisi useamminkin olla. ;)

Pitääpä alkaa pyrkimään julkimoksi, jos paparazzeja haluaa kannoilleen!

Vitsit vitseinä. :)

Tänään on taas Rotarijuhlat kello 18.30. Tein sinne puheenkin japaniksi, jossa on suurimmaksi osaksi harrastuksistani, perheestani ja kaikesta muusta mahdollisesta parilla sanalla. Mitäpä tällainen kielitaidoton muuten voi kertoakaan. :) Tuli kyllä monesti englannin opettajaa hihasta vedeltyä.

Mutta nähdään taas, toivon että ensikerralla isommalla postauksella!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kun jaksat "vieläkin" postailla! :D
Vau, toihan on varmaan sit suurikin kunnia tavata kaupunginjohtaja, jos sinne noi paljon reportterei tuli! Sähän oot siäl päin jo ihan julkkis ;)

Anonyymi kirjoitti...

Niin on kiva kun postailet! On tosi kiinnostavaa lukea sun elämästä siellä, itseänikin kiinnostaisi vaihto-oppilaaksi lähtö :)

Kauanko olit muuten opiskellu japania ennen kun lähdit sinne?

Emilia kirjoitti...

vaau sulha menee upeesti ku pääsiy japanilaisii häihin ja sit pääsit viel kaupunginjohtajaa tapaamaa! :o