lauantai 25. syyskuuta 2010

Ei se syksyn flunssa katoa Japanissa ollenkaan.

Flunssassa ollaan helou. Sama flunssa taitaa olla mikä vaivasi minua aluksi heinäkuun alussa ja sitten elokuun alussa. En tajua ollenkaan mikä mulla on vastustuskyvyssä, tavallisesti vaikka mikä olis niin en sairastu. Ja nyt oon tämän vuoden aikana ollut sairas jo neljättä kertaa! Varmaan se sikapiikki aiheutti tämän, alko jotenki epäilyttää heti. Kun tosiaan, sikapiikin otin tossa marraskuussa ja senpä jälkeen näitä sairauksia on ollut.

Syksy on tosissaan saapunut ja tänään kamalan yskimisyön jälkeen heräsin huoneeseen joka oli suurinpiirtein jäässä, vaikka asteita oli 15. Japanilaisista taloista oon kuullut että siellä ei samanlailla oo yhtälämpösiä taloja kun Suomessa, mutta luulis Hokkaidolla olevan eri asia. Takassa oli kuitenkin aamulla tuli ja vessassa oli istuimen lämmitin päällä! Että näitä vessahärveleitä, kaikkea ne keksii!

Mutta kommentin pyynnöstä käsittelen tänään tarkemmin luokkaretkeäni, joka ajoittuu muistaakseni ajalle 23.10. - 28.10. Luokkaretken kohteena ovat Osaka, Nara, Kioto, Hiroshima ja Tokio

Ensimmäisenä päivänä suunnitelman mukaan mennään aamusta kouluun ja sieltä bussilla Chitosen lentokentälle, josta lennetään Osakaan. Osakassa piipahdetaan jonkin verran ja yöksi jäädään muistaakseni Kiotoon tai Naraan. Kiotolle oli kuitenkin annettu aikaa kierrellä kaupunkia kello 8:30 - 18:30. Kolmantena päivänä menemme Hiroshimaan ja illalla menemme Tokioon, jossa vietämme aikaa kaupunkia kierrellen ja Disney-landissa olellen. Siitäpä tarkemmin ajankohtaisina hetkinä!
Luokkaretkellä pitää olla koulupuvut yllä, paitsi hotelleissa ja Disney-landissa saa olla vapaamuotoiset vaatteet. Luokka on jaettu 6 eri ryhmään, jotka kiertelevät omin päin kaupunkia. Minun ryhmään kuuluu kuviskerholaisia ja pari hieman tuntematonta tyyppiä. Mutta Fu-chanin ja Sayaka-chanin muistan ainakin meidän ryhmästä!

Huomenna mennään katsomaan matsureja ja kyllä, tällä kertaa otan kameran mukaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jotenki nii japanilaista vetää tollanen 5 kaupugin matka 5:teen päivään xD Mut toivottavasti tulee olee kivaa :D
Ja toivottavasti toi sun flunssas paranis.

Eveliina N kirjoitti...

Jep! Mullaki tuli vaarinkasityksia etta yks ryhma menee yhteen kaupunkiin jne. Ja sitten kuitenkin jossain vaiheessa selvisi etta ai jaha nain.

Ei kai tama oo ku pikkuflunssa, kuhan yo onet sais kuntoon niin en suutu. Syksyn merkki (brr)

Anonyymi kirjoitti...

Särkylääkettä nassuun ja villasukat jalkaan! Olethan muistanut ottaa vitamiineja :)

Paranemista,

t. äiti