torstai 15. heinäkuuta 2010

Rotary klubitakki

Vihdoin eilen sain siis nähdä klubitakkini, kun tulin kotiin. Tässä olisi hieman kuvia, miltä tämä rotarien klubitakki siis näyttää. Hintaahan takilla oli 180 euroa ja postikuluineen se teki 185 euroa.

Tältä takki näyttää päältä. Ja Evellä on perus mökötysilmeensä.


Ja tältä takki näyttää hengarissa kiinni ollessa. Tosiaan, klubitakissa on kiinni myös erikseen nimilevy, josta tiirailemalla voitte nähdä nimeni ja että ala puolella lukee "FINLAND". Rinnuksessa on myös takkiin kiinni ommeltu Rotaryn tunnus ja vasemmassa olkapäässä on suomen lippu.

4 kommenttia:

Jenny kirjoitti...

Oijoi, näyttää niin viralliselta toi takki, mutta musta toi on ihan älyttömän söppänä ! Tulee mieleen Ouran High School Host Club - manga :)

Eveliina N kirjoitti...

Mustaki se on tosi söpis söppänä takki. :D Ja aika kätsy että tyypit sitten huomaa täst mun erikoisesta takista et hei toi on se vaihtari. :D Näkee sitten minkälainen koulupuku on erikseen. :) Kunhan sais ees päivämääriä tietoon hitto vie. :x

r o o s a kirjoitti...

ei vitsit,tulee mieleen tosta takista se ouran high school host club, että huhhuh ! :"DD
(hahhah, nyt kaikki tunnistaa sut tosta takista,"apua toi on se suomalainen vaihtari,äkkiä pakoon"..
ei nyt vaiskaan,vitsi vitsi :"DD)
No,mutta toivottavasti saat kohta tietää lähtöpäivän !! ;")

Unknown kirjoitti...

Ihan kivalta tuo näyttää!! (paremmalta päällä.. enemmän väriä~ X)))
EN ole käynyt tässä kuussa vielä täälä, mut ny tulin! *jee~*. luin sit mont merkintää kerral ku o sen verra kuuma ilma etten koneelle oikee halaja.. >__> (en voi uskoo et sanoin ton.. ku o kylmempi tai jtn oon koneel 24/7...)
Toivottavasti lähtöpäivä selviää pian ja saat se viisumis ajois 8D