tiistai 13. heinäkuuta 2010

Pikkuloma kohta pulkassa.

Kesätyö alkaa, ja pääsen seuraavaksi mansikan poimintaan. Työnantaja ilmotti eilen että saa tulla poimimaan ja sovittiin sitten että aloitan ensiviikolla, sillä pääsen kotiin vasta huomenna! Toisaalta mukava, että pääsen olemaan kotonakin riemulliset 4 päivää, sillä tähän mennessä kesälomaa en ole ollut siellä kertaakaan. Okei, kesäloman ensimmäisenä päivänä olin yhden yön ja lähdin päivällä yksin Ouluun ja käytiin vielä juhannuksen aikaa pikkuveljeni ristiäisissä. Mutta muuten muut ovat vetäneet käsistä niin etten ole päässyt kotonakaan käymään. Toisaalta hyvä että en ole kotiin kyllästynyt. Kotona odottaa Teron tuomat tuliaiskarkit Venäjältä, joita olen haaveillut syöväni viimeisen kahden viikon ajan... Vihdoin tämä hetki koittaa!

Ja minähän en ajattele vatsan kautta koskaan. Oikeastaan ainut ajatustoiminta on vain ruoka. :)

Mansikanpoimintatyöllä on varmasti omat mukavuutensa. Työhän on rankkaa ja hellettäkin on luvassa (toivottavasti ei ukkosta kamalasti, ahdistaa olla ulkona ukonilmassa ja tulee vielä paniikki). Mielummin kylmässä säässä olisin töissä. :)

Mutta työn aikana en todennäköisesti ehdi paljon bloggailla, joten kahden viikon paussea on luvassa. Mietin että miten ihmeessä voin tehdä viisumihakemukseni loppuun kun lähtöpäivää ei ole vieläkään. Tätä menoa matkani viivästyy alkuperäisestä suunnitelmasta. Toisaalta näkeepäs sitten sitä meidänkin vaihtaria joka tulee Japanista tuuraamaan minua. :)

Mutta näemme taas pian!

teidän Evenne :)

5 kommenttia:

Miretta kirjoitti...

Joku muukin mansikkamaalle kesällä! En sitte ihan ainut oo :D Mulle ei oo vielä soitettu, että sais pomimaan mennä, vaikka innostusta olis (= mitä enemmän saaan poimia, sitä enemmän saan palkkaa = enemmän käyttörahaa usa:n). Haluaisin vain päästä sinne mahdollisimman pian, koska tässä on nyt enää 3,5 viikkoa Suomessa aikaa, enkä enää viimesellä viikolla keskiviikon jälkeen ajatellu uhrata aikaa muuhun kun laatuaikaan matkalaukun kanssa.

Toivottavasti lähtöpäivä tulee sullekki pian! :)

Eveliina N kirjoitti...

Jep et ole ainoa. :) Ja toivotaan parasta, alkaa jo itku tulla. :D

Anonyymi kirjoitti...

HAHA eve sä totally piristit mun päivää !
"Ja minähän en ajattele vatsan kautta koskaan. Oikeastaan ainut ajatustoiminta on vain ruoka. :)"

:D:D: haha ihana

t tiisulii

Eveliina N kirjoitti...

tiia hassu kiva et piristin totuuden kertomisella (nom nom SÖI JO VENÄJÄN KARKIT JA ALOTTI UUDEN PUSSIN OHO.)

...tekis mieli mehua. :DDD

Jenny kirjoitti...

OIJ, mäki voisin poimia niitä mansikoita omaan nassuun, nam nam ! Mulla on kanssa noiden viisumipapereiden kanssa vähän ongelmia, kun COE-paperi on vielä Japanissa ja tarttisin sen jotta voin täyttää mun kaikki tarvittavat tiedot... Mutta mun lähtöpvä on selvitetty: 29. elokuuta lennän kohti Japania :)