lauantai 10. heinäkuuta 2010

Jännitystä ilmassa!

Rotarien kautta menneet brassit ovat olleet jo kohdemaassaan 5.7. lähtien. Itseäni jännittää jo kovin Japanin reissu, siihen on kun enää vähän yli kuukausi (tai ali miksei?). Huolenaiheena on tosin se etten tiedä vieläkään lähtöpäivää. Japanissa tyypit olivat sen verran tyrineet, ettei lähtöpäivää lue Guarantee Formissa. Aluksi kirjeenvaihtajani lähetti kesäkuussa host klubilleni viestiä, mutta siihen ei olla vieläkään vastattu. Koska host perheeni on kuitenkin vastanut sähköpostiini kerran, lähetin kolme päivää sitten kysymyksen lähtöpäivästäni. Uskon että host perheeni selvittelee sitä host klubini kanssa tai joain, tai ehkä on kiireitä tai jotain muuta, mutta minua alkaa jo tässä vaiheessa huolestuttamaan, kun näin viisumihakemukseni ja lentolippuni varaukset myöhästyy entisestään. Toivotaan siis että vastaus tulisi pian.

Jos vastausta ei ala kuulua, niin mitä sitten? Varmaan päätän itse lähtöpäiväni ja soitan vaikka hostperheelleni ja sanon että sori oon tulossa sillon. Tärkeintähän olisi että joku sieltäkin päästä olisi tietoinen tulostani. Tai täältä päästä että milloin tulen...!

Kaikkea sitä. Mutta tänään otetaan lunkisti ja aurinkoa paljon. Muimui!

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Ootko sä ainut Rotari joka lähtee Japaniin vai tiedätkö muitakin, jotka suuntaa sinne? Siis Rotareiden kautta :)

Eveliina N kirjoitti...

En ole ainoa, meitä japaniin lähtijöitä taisi olla 6. Tiedän yhden ainakin johon tutustuin Lahden koulutuksessa. :)

Sonja kirjoitti...

Okei. :-) Mut meette sit kaikki omia aikojanne sinne? Et teillä ei oo semmosta yhteislähtöö niin ku esim meillä jenkkeihin lähtijöillä. :-)

Eveliina N kirjoitti...

Joo, meillä paikalliset klubit päättää tuloajoista, millon ne on valmiit ottaa mut lentokentältä. Se vaan että nämä mun klubissa ei laittanu sitä lähtöpäivää, joten NICE. :D toivon ettei myöhästyis mun lhtö vaa tämän takia. Mulla oli vain ilmotettu koulun alkamispäivä, 22.8. (sunnuntai).