sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

Askarteluhetki!






Kuten huomaatte, Eve on vihdoin ja viimein ollut ahkera ja tehnyt pinssintapaisia juttuja omin käsin. Taisin tehdä pinssejä noin 20-30 kpl, ja kustannuksiksi minulla jäi vain hakaneulojen osto (joita on vieläkin jäljellä kotona), 5 euroa. Eli jos fiksuja oltaisiin oltu niin Eve ei olisi ostanut Rotaryn omia pinssejä (35kpl/50e). No onpas nyt kaikennäköisiä pinssejä!
Pinssit ovat tehty kartongista. Suomenlippu -pinssit ja sydän-pinssit tein teippaamalla valkoista korjausteippiä sinisen kartongin päälle. Lumiukko-kuvat ovat leikattu jostain koristekartongista ja niiden alla on vielä kovaa hopea-kartonkia. Suomenlippu-pinsseissä on vielä kivat "korostuskehykset" alla, että erottuu vähän massasta. :--) Väreinä kehyksissä on oranssi, pinkki, sininen ja vihreä, kehykset tehtiin kartongista. Lopuksi vielä kontaktoin pinssit




Tältä pinssit näyttivät valmiina, oli perus suomenlippu-pinssejä, lumiukko-pinssejä ja Euroviisuista keksityt sydänsuomi- pinssit!


Lähemmin Suomen lippu-pinssi ja lumiukko-pinssi. Tässä kuvassa kontaktimuovia ei ole vielä laitettu päälle.


Valmis sydän-pinssi.


Pinssejä vielä kiinni hupparissa. Näyttivät hyviltä päällä!


Eli nyt kaikki tytöt ja pojat askartelemaan. Halpa ja kätevä tapa tehdä pinssejä, Rotarien kautta lähtevät ja tulevat lähtevät ainakin täytyy hankkia pinssejä vaihtovuotta varten. Joten tässä hieman ideoita, jotka olen kehittänyt muiden vaihtareiden ideoita lainaten ja soveltaen! Ideoita saa toki ja pitääkin kopioida eteenpäin. :)

4 kommenttia:

Juuna kirjoitti...

Tosi kivoi noi pinssit ! Ja kiva ko toi suomenlippukaa ei oo ihan semmonen peruskämä vaa siin on pientä kivuutta :)!

Eveliina N kirjoitti...

Kiitosta Juuna. :--) Joo mäki ajattelin että ei ne viel erota koko lippua tosta rotarin klubitakista (jota en oo vieläkää nähny kiitos siitä et en käy koskaa kotona...) jos siinä ei oo edes mitään piriste väriä. :--)

viljaroosa kirjoitti...

Mou :) Vähän kivoja nuo pinssit mitä teit! Aattelin vähän varastaa noita sun ideoita sitte ku saan joskus aikaseks tehä pinssejä (en oo tehny vielä yhtään:D) jos ei haittaa :--) Laitoitko kuumaliimalla vai millä hakaneulat kiinni noihin pinsseihin? Ja pysyy ihan hyvin?
-viki :)

Eveliina N kirjoitti...

Joo, ideoitahan saaa kopioida ja soveltaa ihan vapaasti. :--) Hakaneulat laitoin pinsseihin niin että aluksi teippasin ne, ja sitten kontaktoin vielä nurjapuolen niin että keskelle hakaneulan kohdalle jäi reikä ja teipin reunat jäi kontaktin alle. Musta nuo pinssit tuntuu ihan tukevalta (itseasiassa itkkin aluksi epäilin tuota), onhan tuossa nyt kaks kartonkia päällekkäin tai enemmänkin ja sitt noi muovit päällä. :--)

Kuumaliimaa itseasiassa mummoni ehdotti itskkin, itse en ole kauheana sitä käyttänyt mutta jos joku haluaa kokeilla niin mikäs siinä. :--)