maanantai 31. toukokuuta 2010

Vaihtari-kotitehtävät: vihdoin tehty!

Kun maaliskuussa avasin sähköpostini, ajattelin että hmm, esitelmiä on kyllä hyvin paljon, mutta kyllä ne nyt myöhemmin voi tehdä, eräpäivähän on vasta 31.5...!
Ei, ei, ei, ei!
Sanon vinkkinä niille, jotka haaveilevat vaihtarivuodesta ja asuu Oululäänissä taikka Lapissa. Nimittäin meidän piirille tänä vuonna ainakin annettiin 7 erinlaista esitelmää, kuten Suomen kulttuurista ja paikkakunnasta esittelyä. En todellakaan suosittele kellekkään, että tekee minut ja aloittaa kyseisenä viikonloppuna tekemään kaikkea! Huh, mikä urakka olikaan istua 2 vuourokautta vain ja ainoastaan tekemässä jotain powerpoint- esityksiä.
Mutta hyvään tarkoitukseenhan ne tulee, tulevaisuudessa kiitän vielä kotitehtävien laatijaa. :D Sillä näitähän sitten esitellään Japanissa huonolla japanin taidolla ja puhutaan yleisölle, joka puhuu yhtä huonosti englantia! Tsemppiä ain teillekin kesän viimeiseen piinapullarutistukseen!

Ja sitten mennään kesälomalle ja töihin. :) Aion muuten hankkia kesätöitä eräältä marjafirmalta joka asuu tässä lähistöllä, toivottakaapa onnea!!

4 kommenttia:

emilia kirjoitti...

Teitkö sä 7? :O mistä kaikista teit erikseen? Mietin vaan ku ite alotin myöskin vasta nyt viikonloppuna ja tein loppujen lopuks kolme: yks LAAJA esitelmä suomesta, yks mun kotikaupungista ja sit se minkä esitin mun omalle klubille. Teen kyllä vielä erikseen esitelmän koulusysteemistä+omasta koulusta ja sen ego-esitelmän hostclubille mut toivottavasti se piirin pj ei syö mua ku en tehny noin montaa :o

Eveliina N kirjoitti...

Jep, teinpä hyvinki.:D Ja koska näyttää et pjllä on viel sähköposti iha tukossa, saa olla kyylämässä et millon pystyy lähettää. :D

Juuna kirjoitti...

AI ai ai etttä ku vihaan powerpointteja varsinki ku en osaa niit millää tehä (mul on macbook vaikeuttaa huomattavasti : D!)
Ja muutenki yh mul menis hermo.
Onnee sulle paljo ku jaksoit!
Ja kesätyöt olis toosi jees mut oon laiska enkä jaksa hommaa : D

Eveliina N kirjoitti...

Juuna: jjep, kaikkea sitä, emmäkää tänää jaksakaa vielä soittaa, huomenna mun pitää kuitenki kouluhommia tehä nii siinä samas. ;o ankee viimenen viikko: D::D:D