tiistai 7. kesäkuuta 2011

Kysymysviikko!

Nyt kun mulla on alkanu olemaan aikaa mukavasti ja liikaaki, ajattelin, etta kun oon nahny niin monessa blogissa kysymyspostauksia, etta tehdaan tannekkin!!

Eli kysella saa kaikesta joka mietityttaa!

Lisaksi lisasin tuon tenun luin painikkeen, etten angstaa aina kun ei oo uusia kommentteja ja.... Uusi ulkoasu!! Mitas tykkaatte!

7 kommenttia:

lag' kirjoitti...

Heip!

Ajattelin kysästä tälleen ihan yleisesti että miten paljon pakkasit vaatetta ym. mukaan kun lähdit? Ja otitko ihan Suomesta kaikki hammasharjat sun muut vai ostitko sitten sieltä? Kun oon itse lähdössä Taiwaniin vaihtoon ja miettiny tota pakkaamista :D

Anonyymi kirjoitti...

Oon itse lähdössä myös vaihtoon Japaniin, ja oon ajatellut syksyn lähtöä, koska ysiluokan lopettamisen ja lukion aloittamisen välissä se onnistuisi kai parhaiten :)

Mietin vaan että mitä mieltä sä olet syyslähdöistä niin että menet sinne kesken japanilaisten kouluvuotta? Hyviä ja huonoja puolia?
Kiitti :D

Anonyymi kirjoitti...

No, tää ei oikeastaan ole _kysymys, vaan pyyntö, mutta voisitko joskus tehdä videopostauksen, missä puhuisit japania? :) Ei sillä, että saataisiin kritisoida mahdollista suomalaista aksenttiasi, ei ei, vaan ihan muuten vain, ymmärtäisimmekö me muut japanin opiskelijat mitään. :D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä ite oot, kannattaako sellaisen henkilön lähteä japaniin vaihtoon joka ei oikeen opi kunnolla eri kieliä ja kuinka paljon osasit japania ennenkö lähit tonne ? : )

Joona kirjoitti...

Joudutko käymään lukion 2.luokan kokonaan uudestaan Suomessa? :o

ienni kirjoitti...

Onko sun uskonnosta kyselty mittään, tai onko joku tuputtanu ommaansa sinulle?:D Ootko tavannu kettään, joka ois ollu tosi kiinnostunu Suomesta? Tiiätkö pyöriikö AKB48:n uusimman albumin mainos telkkarissa? :~D Onko siellä missä asut Shimamura kauppoja?

Anonyymi kirjoitti...

Kauanko olet opiskellut japania, entä osasitko paljonkin kanji-merkkejä Japaniin saapuessasi?