keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Lazy day in Shiraoi

Moi. Tänään on mulla taas vapaapäivä. (Ja jukrat oon onnellinen ku riehuin nuitten japanilaisten asetuksien kanssa niin kauan, että sain suomalaisen kirjoitustuen... Tai jotain, mutta nyt voi kirjottaa öä with no problems!! Tosin pitää aina muistaa vaihtaa takas ku lähtee koneelta ettei pikkuveli kuole. ;))

Koulussa menee tällä hetkellä ihan jees. Eilen oli sulkapalloa juhuhuu liikunnassa. Oon niin onnellinen että juoksuharjotukset on ohi ja ollaan sisällä, vaikka asteita on vieläkin se 15 - 20 C. Tänään on muuten kamalan kylmä päivä, ja asteita on jopa 15. Brrr.
Tänään myös ohjelma on hieman laiskahkoa, nyt odottelen että okaasan tulisi kotiin ja toisi lounasta. Sen jälkeen meen tuhlaamaan aikaa (mutta en rahaa :( ) kauppojen kiertelyyn. Oon huomannu,  että tällänen turha haaveilukiertely saattaa mulla viedä sen 3-4 tuntia, ennen kun oon valmis. Joten aikaapa vain tuhlailemaan!

Ai pitäisi opiskellakkin?

Joo, ehtiihän tuota, koulussa minä yleensä opiskelen japania itsekseni. Tunneista kun joskus tajuaa vähemmän kuin heprean kielisestä raamatusta.

Tänään tulis sellanen top 5 lista, mitähaluan tehdä kun palaan takaisin Suomeen:

1. Mennä ulkosaunaan!
2. Joulun viettohon!
3. Syödä ruisleipää! Sitä on ikävä, Japanissahan syödään leipää tosi harvoin ja sillonki ne on pullamuodossa.
4. Mennä sateeseen istumaan, täällä kun pikkusenkin ropisee niin pitää satikka ja kurahousut ja kaikki olla mukana ja sit vielä mennään mieluiten autolla. Olin pakahtua nauruun kun okaasan sano että jos aamulla sataa, mennään kouluun autolla! Mitä ylellisyyksiä!
5. Kylmyyttä on ikävä. Täällä on sysy mutta vieläkin ollaan Suomen kesän lukemissa. Hyvin syksyinen olo kyllä! Pää ei tiedä mitä ajatella, kun on lämmin mutta lehdet tippuu puista. Hyvin omituista! Kuten sekin että on lämmin, mutta illalla on pimeää. :D

Tällä viikolla mulla on koulua hurjat kolme päivää ja sen jälkeen vielä viikonloppuna menen taas vaihtari juttuihin Sapporoon. Tekisi mieli vaan syödä ja nukkua ja juoda kaakaota. :)

Aika perus juttu Even suusta: "Tekis mieli syödä ja olla tekemättä mitään. ;)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kunhan lähetän paketin, niin laitan sinne hapankorppua... en tiedä uskaltaako ihan ruisleipää, jos se homehtuu matkalla :D. Täällä tuntuu jo aika jouluiselta, kun maa on valkoinen!

Kohta olet jo kaksi kuukautta ollut siellä! Uskomatonta. Chiilläkään ei ole enää montaa viikkoa meillä... samanlaista taitaa olla silläkin, välillä varmaan aika tylsää ja aika paljon "datausta" taitaa olla :D. Mutta ajattele jos tietokoneita ei olisi, miten tylsää sitten olisi!

Terkkuja kaikilta,

t. äiti

Niina kirjoitti...

Kivalta kuulostaa:) Meinasin niin reveta kun luin tosta vesisade jutusta kun taalla on just samanlaista! Ollaan silleen, etta "voi ei sataa vetta perutaan koulu!" :D Taalla kylla osataan nostaa hirvea elama saalittavista asioista....alaka siita kielimuurista valita...minakaan en aina tunneista tajua mitaan vaikka taalla kuitenkin englantia puhutaan:D Voin vain kuvitella miten hukassa olisin siella! :)