tiistai 26. heinäkuuta 2011

Pikapostauksia!

Kun nyt paasin pikaisesti koneellakin vaihteeksi kaymaan! Loppuaika on ollut aika ...nopeaa.. Viimeperjantaina loppu koulu, aina valilla vaan tuli palakurkkuun etta itken itken itken, mutta sainki pidatettya kotiin asti. :D Perjantaina kaikki anto kamalasti lahjoja ja sit menin koulun jalkeen kun opettajat lupasi vieda kotiin asti lahjat (niita oli sellanen jarjeton iso kassi taynna. :D) niin menin karaokeen ja purikuraan Tomakomaihin yksien kaverieiden kanssa. :)

Lauantaina sitten oli Rotary Districin paattajaisjuhlat Sapporossa Sun Plazassa, jossa pidin videoesityksen (windows movie maker, ah en aio kylla koskea siihen pitkaan aikaan, kuinka monta kertaa se pyyhki mun jutut pois...) ja pienen kiitospuheen. Sen jalkeen mentiin (vaikka tiesinkin etta kalliiksi tulee, mutta yksin en kehdannut porukasta jattaytya pois) karaokeen ja laulettiin ehka puolitoista tuntia, jonka hinnaksi tuli kymmenen euroa!! JOKA ON KALLIS, jos aattelee etta Tomakomaissa voi laulaa tunnin eurolla! Mutta Sapporo on Sapporo, kallista se on varsinki iltasella... Sitten ostettiin paluulippu Shiraoihin JOKA MYOSKIN OLI KALLIS. Ja alailtiin Seikan kanssa Shiraoiin. Unohin mainita etta Suomessa ollut vaihtari palasi jo! Ollaan tavattu pari kolme kertaa, ja puhutaan aina japanisuomea, siksi koska ma en osaa puhua suomea! Oikeesti! :D Ei vaan luista, tuntuu luonnottomalta!

Mun hostisa sanokin (Seikan isa, eka hostperheeni) etta kun Seika tuli, se vaan puhu itekseen suomea kokoajan. Varautukaa mun itsekseen japanikeskusteluihin!!

Ja sunnuntaina mentiin Toya-jarvelle Hitomi-sanin, Noriko-sanin ja Haremaki-sanin kanssa. Toya-jarvella sitten kaytiin pikasesti kattomassa nahtavyyksia (siis niin jotain patsaita) ja matkalla oli pari vesiputousta mita kateltiin. Ja pikkunen Toyan tulivuoriki oli, mutta ite tykkaan meidan Tarumaezanista enemman. Syotiin sitten paluulla sieniraamenia, oli ihan hyvaa! Ainiin ja matkan varrella oli yks kauppa, jonka nimi oli sellasilla vanhoilla kirjaimilla kirjoitettu "Tapiola". alhaalla luki katakanoilla ihan niinkuin suomen kielessa luetaan... Onkohan sit joku vaan bongannu et jees onpa hieno nimi ja laittanu pikkukuppilan nimeksi :D Oli jannaa!

Eilen sitten grillattiin, pidettiin grillijuhlat Sotozakeilla. Sen jalkeen Sotozakien joku perhetuttu tarjoutu viemaan mut pankkiin kun piti nostaa etta saa maksettua taas naita ihme pakollisia kuluja kuin koulupuvun puhdistus ja mentiinki Sankiin ettimaan mulle vaatteita Nagoyaan. Loydettiin kivoja vaatteita, ite ostin n. kympilla itelleni kaulahuivin ja valkosen turkkilaistyylisen topin ja se perhetuttu osti mulle "syntymapaivalahjaksi" (pian on!! 9.8.!! lahjoja saa ostaa!!) mulle hieman kalliimman intialaistyylisen paidan. Ja sit kaytiin 100 jenin kaupassa ja ostin sielta legginssit ja varvastossut kun on ollut lampimia keleja paljon. Sitten kun palasin, Sotozaki aiti kysy etta mennaanko viemaan viimenen paketti postiin (ehka viimenen) ja hinnaksi tuli 60 euroa 8 kilon laatikosta laivapostilla.. EHKA joudun ihan pikkuriikkisen paketin lahettamaan, en ole viela ihan 100% varma nuista kamppeista. Mutta sen odotankin etta tulis suhteellisen halvaksi jos joudun. Sitten mentiin yhteen suht kalliiseen liikkeeseen ostamaan mulle taas vaatteita ja ostettiinki hellemekko ja pitkahihanen, jonka sittenkin laitan Nagoyaan. Sotozaki aiti sitten makso ne sanoen etta laksiaislahjaksi saan... :D Tuli sellanen olo etta oho, ollaanki lahossa ei hitsit!

Illalla sitten mentiin TAAS grillaamaan ja sotkin uuden paidan ahhahaha!

Tanaan mennaan kaikki Rotarit ja hostperheet Tsubohachiin (kuuluisa japanilainen ...ravintolaketju) syomaan kello 18.30!

7 paivaa! HUHHUH. Shiraoissa enaa 5 jos ajatellaan etta 1.8. lahden suurinpiirtein aamulla eika lasketa mukaan... :S

Kertoilempa asioista sitten varmaan Suomessa kun on tietokone!

Ei kommentteja: