tiistai 12. huhtikuuta 2011

elamani pyorii koulussa?

Heippa. Oon tosi vasyny, miten ihmeessa voi vieda mehut jos on tosi rento koulupaiva, mutta kuuteen asti? Oon tahan asti tykanny koulusta, mutta aamuista en. No sanotaan etta en oo koskaan innostunut kerhotoiminnastakaan. Okei, ma "erosin" tai siis jatin vain kaymasta taidekerhossa, se oli suoraan sanoen minusta aivan turhaa hommaa. Kaikki oli ehka puoli viiteen asti (oottelivat kyytejaan) ja lahtivat sitten. Kukaan ei oikeestaan harrastanu piirtamista, ma saatoin lahta joskus jopa ennen neljaa, kun kiinnosti niin hirvittavasti pyoritella peukaloja. 

Tuo tee seremonia klubi on erilainen. Aina on ohjelmaa, joskin sama, ja aina voi oppia jotain uutta. Mutta suurin osa ajasta menee puhuesta. Tanaan olisin halunnut lahta aikaisemmin, mutta kappas, olikin kuuten asti. Tykkaan maa tuosta kerhosta ja haluan opetella nuo asiat loppuun, mutta vie tuo mehut kylla. Ja arsyttaa tulla kotiin kello kuuden jalkeen. Se on sellanen taikaraja, etta jos viidelta tulee kotiin, se on suht ok, mutta jos kuuden jalkeen, voi etta alkaa suoraan sanoen ketuttaa. Perussuomalainen kun olen, niin en tykkaa kupata koulussa "huvinvuoksi", ja en ole koskaan mistaan kerhotoiminnasta tai iltakoulusta sen takia valittanytkaan. Mutta Japan is Japan, yritan muistaa sen.

Porukat on jossain, ei mitaan hajua. Luonnollisesti oli ihan kamala nalka, onneksi loysin eilen mulle ostetun macchajaatelon jaakaapista. Hata ei lue lakia, eiko niin?

Nyt en jaksa alkaa biisilistoja laittelemaan, laitan myohemmin sitten hiukkasen enemman :)

Ja sori tosissaan koulupostauksen oottamisesta. Torstai on sellanen paiva, milloin kameran aion ottaa. Samoin meen sitten tekemaan rotarien kanssa Ikebanaa, eli siis jotain.... kukka asettelu seremoniaa. Oon yhesti nahny kyseisen jutun, mutta saan huomenna varmaan itekkin teha.

Sitten! Eilen kavin ensimmaisella kalligrafia tunnilla. Todella vaikeaa, suoraan sanoen! Kaikki on kehunut mun kasialaa natiksi, mutta olisittepa nahny, kun en suoriutunut kovin hyvin edes viivaharjoituksista! En kauaa ehdi harjoitella, aion harjoitella sita taman perheen oloaikana. :) Mutta jotain perusteita siina ajassa edes ehtisi oppia!

Huomenna on taas speciaalia, eli koulun kerhoista otetaan vuosikirjoihin kuvat ja 1. luokkalaiset saa kayda katsomassa luokkia.

Oli muuten janna viimesella tunnilla, kun uusi opettaja tuli luokkaan (btw silla oli aivan Gackt-silmat hehe :)), niin se alko selittamaan etta joo se on 29-vuotias, meni viimevuonna naimisiin, sano vaimonsa nimen ja etta ikaa on 28-vuotta. Haluais 3-4 lasta, mutta ei viela ole. Niin ja sit selosti koko opetushistoriansa. Kahtoin vahan huvittuneena, etta jassoo, yksi syy taas lisaa miksi Suomen koulutusjarjestelma on minusta parempi.
Itse opettajaoli tosi hauska ja oli hauska kuunnella, kun ymmarsin suurimman osan puheesta jo. Yhdessa vaiheessa meni kuitenkin yli kun puhuttiin jonkin sortin tikusta, ja etta se on hyva juttu ja yhella oppilaalla on samanlainen. Sita kaytetaan ulkona... Niin siis mita? Viela on opittavaa juu...

Mun laksiaisjuhlat on 23.7., joten sita ennemmin en saa varata lentolippuja takaisin kotiin (aiti hoi!)...

Koulufestifaalit on 28.7., se taitaa kylla jaada valista, ikava kylla. Kylla nyt viimeistaan 28.7. olen jo aika lahdossa.

Sitten pitaisi viela tietaa milloin Suomen puolella lukio alkaa, toivottavasti ei kovin aikasin, tosin ainahan se alkaa aikasin. Tosin yleensa koulut alkaa mun synttareiden jalkeen (9.8.)

Joo. Mutta nahdaan.

Elokuvavinkki nain btw: Blood Diamond on hyva. :DDD

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että jaksat päivitellä tätä blogia! Olen seuraillut tätä blogiasi aikalailla alusta asti, ja itsekin olen alkanut miettimään, jospa lähtisin vaihtariksi..

Jaksamista sinne Japaniin!<3

ienni kirjoitti...

Hey! Tajusin tossa äsken, että oon koko vaihtariaikas lukenu blogias, mutta en oo muistanu/tajunnu ikinä kommentoida!:D
Loistavaa, että sulla on menny hyvin, ja oot päässy kokeileen kaikkee tollasta perinteistäki! Koulupostaus kyllä kiinnostais, itekku ei koulussa sillon viime kesänä ollu. Yritä muistaa ottaa se kamera mukkaan:D

Eveliina N kirjoitti...

Hei, nyt tuli sellasia kommentteja etta pitaa pakko itekkin kommentoida. Pitais muutenkin ite kommentoida mutten jaksa!

Anonyymille: Jos oikeesti Japani kiinnostaa niin harkitse ihmeessa! Tosin paatos pitaa aika nopeasti tehda, joko lukiossa tai yliopistonkin kautta on mahdollista menna vaihtoon pitemmaksi aikaa.


Jennille: Mina muistan sun blogin! :) Kiva kun oot seuraillu kokoajan, varmaan nuo kaikki lukijat jotenkuten seuraa aina valilla muttei kommaa. :D
Juu. Pitaa muistaa huomenna laittaa kamera mukaan. On tosi vaikea yhtakkia teha koulupostausta kun ei enaa pida mitaan outona ja nain. Mutta yhden "paivan" aion kuvata kokonaan, en tieda uskallanko videota ottaa. :D