keskiviikko 4. elokuuta 2010

Mui ja päivää, hieman turha postaus taas. :D

Mutta huomasin että eipä kestä kauaa kun lukijoissa on 40 rikki! Ihastuttavan ihanaa, kiitos valtavasti! Sanoisin venäjäksiki spashiba harasoo, tai miten se olikaaa, jos ois ne kirjaimet ja muistaisinki, miten se kirjotetaan oikeasti... :D

Mutta! Jäljellä on enää 16 yötä, 17 päivää. Tänään Japanin vaihtarimme tavaroita tuli postissa meille, ja aaaa arvatkaa kuka haluais vaa tonkia sen vaatteet ja kaikki läpi ja olla silleen "ehehhe japanista!". Mutta ei saa olla ilkeä, pitäähän jonkun verran olla yksityisyyttä!

Siivous huoneessani on taas tässä vauhdissa että jep, en mä mitään oikeestaa pintapuolisesti oo tehny. Heitin jätepussillisen roinaa veks, haluaisin heittää enemmänkin, mutta roskis täyttyy ja ja ja ja... Ehkä mä sitten käyn poistamassa mun huoneen sisällön joskus myöhemmin!

Ainiin! Ostin matkalaukun, uuden siis, kankaisen ja tollasen mukavan kokoisen. Taisi mahtua... 66l jos oikein muistan ja 3,5 kg painaa. Lisäksi lisäksi se on punainen ja hintaa tuli 59,95 euroa. Ostettu Kokkolan CMstä. Unohdin vallan kertoa asiasta!

Mutta, nämä 16 yötä menee nyt kyllä hitaan puoleisesti, äsken tuntui ajan lentävän. Johtuu varmaan siitä tänään, kun en ole sateisuuden takia halunnut kotoa poistua.. Vois käydä kyll ulkona, vaikka sateista onkin, huomenna vaikka kirjastossa..!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

8DDDD Määki jännitän tääl vaik sää se sin Japanii oot lähös *kade >__>;* XDD
Voin kuvitel ilmeen.. X'DDD ite olisi varmaaa huomannu hiuka myöhäs et ne o toisen tavaroita.. .___.;
Siivous...! >__o..; yääh XDD en tykkää~ mut kai sellanen pitäis tänneki tehä-- 8)
Tsemppiii!~
-mut meikä lähtee ny töihin-- ~

Unknown kirjoitti...

Jännää kun lähdet jo aika pian :D Kirjoittele paljon postauksia kun sun kokemuksista ois kiva lukea.

Eveliina N kirjoitti...

Kiitos kummallekkin. :)
Ja toki kirjotan kkkaaaiikki mitä keksin kirjottaa, kuhan nyt aika tulee. :)

14 nights guys!