lauantai 14. elokuuta 2010

6 päivää Suomessa vielä!

Heippa! Tänään siis Chisako tuli meille, ja alkuilta on mennyt hyvin.
kauhean paljon kaikenlaista tavaraa mukana ja on todella mukavan oloinen!
Harmi, en sen enempää tule varmaan tuntemaan häntä. :/

Huomenna siis tsekkaamaan paremmin Ylivieska Cityä ja ja jaaa---

6 päivää.

Aika typerä olo sinänsä!

3 kommenttia:

emilia kirjoitti...

meillekki tuli tänää uus perheenjäsen, vaihtari meksikosta nääääs ! sai tosin varmaa aika hyvän ensivaikutelman meistä ku luultiin et se tulee vasta huomenna (koska siis oli sovittu että se tulee parin muun lappiin tulevan vaihtarin kanssa yöjunalla tänne) ja sitten herään aamulla siihen ku klubin pressa soittaa että joo meksikolainen ollu juna-asemalla odottelemassa eikä perhettä näy eikä kuulu :D hups. no mutta ei kai sille mitää traumoja jääny, kivalta vaikuttaa ja on ainaki toistaiseksi viihtyny ;) harmi tosiaan ku ei ite paremmin pääse tutustumaan..

Emilia kirjoitti...

katos toinenki Emilia. :d

mut siis. Onneks löysin tän "ajoissa"!! Lähet siis ihan ihan koht, ni ehin päästä seuraamaa melkee alust asti! :3 jes jes jes.!

toivottavasti tää tuleva vuos tulee olee yks sun parhaimmista!^-^

Eveliina N kirjoitti...

Kiitos taas kommenteista!

Joo, se on aivan ihanaa nähdä uutta perheen jäsentä ennen kuin lähtee ite. Nyt on vaan sellanen fiilis että "ENKÖ MÄ VOIS JÄÄDÄ SUOMEEN???"
Iha hupsu tuo tyttö ku puhuin eile illalla et joo, väsyttääkö sua nii tää vetää herätyskellon esiin ja kysyy "Monelta me herätään?" sanoin vaan että joo on sunnuntai huomenna että saat sä nukkua pitkään jos haluat! :D

Ja ihanaa, sain taas uuden lukijan, thank you! <3