lauantai 10. huhtikuuta 2010

Käyntikorteista

Näyttää siltä että käyntikorttejakin pitäisi hankkia !
Katselin vähän ja Rotarin kotisivulla on "Lomakkeet" -kohdassa valmispohjia. En itse ole varma, käytänkö suoraan nuita pelkistettyä malleja vai muokkaanko mieleiseni.

Katselin myös kuinka halpoja niitä olisi teettää, ja löysin erään paikan, jossa kortit maksoi 100kpl/13,20e, mutta siinähän oli sitten kaiken maailman piilokulujakin, eli varmaan jtn 25e.. tms. Pitänee vielä kysellä mahdollisia muita paikkoja, että löytyisikö halvemmalla.

Kerron käyntikorteista myöhemmin sitten ja toki näyttelenkin omia käyntikortteja heti kun on hyppysissäni !

Lahden koulutukseen on nyt tasan kaksi viikkoa. Pitänee varmaan ottaa kamera mukaan ja näyttää muutenkin sitten paitoja ym, mitä ostaa.

Koska meidän pitää tehdä oliko 27.5. mennessä pari hieman työlästäkin kotitehtävää, voisin ruveta hommiin (heti kun jaksan ehheheh.)! Kotitehtävänähän oli tehdä 3 powerpoint esitystä englanniksi, jotenka taidan aluksi tehdä ne suomeksi. Hieman epäilyttää että mitähän siitä tulee, mutta pitää kysellä siitä sitten vaikka paikalliselta klubilta onko tämä heidän mielestään hyvä. Muutenkin piti kysellä jotain tietoja paikalliselta klubilta.

Hieman tavallista laiskempi lauanatai ollut, mutta nyt alan kyllä siivoamaan !

Ei kommentteja: