tiistai 22. kesäkuuta 2010

Ja paremmalta vain näyttää.

Varmaan moni ajattelee et jes, nyt Eve sai tietää millo se pääsee Helsinki-Vantaan lentokentälle. MUTTA EI, en tiedä vieläkään, kohta soitan Moisalan Markulle ja kysyn siltä et missä kiikastaa. (Ihan niinkuin en olisi muutenkaan jo tarpeeksi vaivannut häntä ja ihan niinkuin hänellä ei olisi muuta tekemistä kuin Eve menee Hokkaidoon jutut. :D) Mutta vaihteeksi ajattelin kertoa hieman koulustani ja ensimmäisestä isäntäperheestäni.

Kuten kerroin, isäntä perheeni isä on eläinlääkäri, mutta en uskonut että hänellä olisi oma klinikka! Tässä olisi kotisivut, mitkä ovat aivan sairaan hienot!:
http://haramakifarmclinic.com/

Lyhyesti selailtuani ymmärsin että joo tosiaan, mun hostisä on toi Doctor Haramaki päivää vain teillekkin, ja sillä on tollanen sairaan hieno eläinsairaala. Musta se tuntuu aivan mahtavalta, ei sillä että aion sen työhön tuppautua, mutta pidän todella paljon eläimistä. Jotenkin ymmärsin että hevoset ovat host isäni erikoisalaa, mutta en nyt mene vannomaan! Tosi hienolta näyttää, mäki haluan jo mennä halii heppoi.

----

Kouluni taas on Hokkaido Shiraoi Higashi Highschool (wow muistin vielä sen nimen) ja yleis kuvaushan mulle jäi et se on aika perus ja perustiukka koulu, ei mikää huippu tiukka yksityiskoulu. Koulupukuni on aika tavallinen, johon kuuluu tummansininen bleiseri, tumman sininen vekkihame, musta kravaatti, ja vaalea paita. Käsittääkseni tähän vielä kuuluu tietynlaiset kengät ja sukat (voi mitenhän ne sukat tallessa pyssyy....). Aika simple kokonaisuus ja öö sitten sen koulun joku oma pinssiki tais olla mukana asukokonaisuudessa. :--)
Kerhot näyttivät mielenkiintoisilta (japanilaisessa koulukulttuurissa oppilaat menevät koulun jälkeen joihinkin harrastuskerhoihin, minullakin luki ohjeissa että olisi suotavaa osallistua johonkin kerhoon.) ja liikuntapuolella oli harrastuksia baseballista jousiammuntaan. Itse kiinnostuin baseballista, jousiammunnasta, jalkapallosta ja uinnista, mutta pohjimmiltaan hyvin harva (esim tennis) kuulosti huonolta vaihtoedolta.. :--D Muita kerhoja sitten oli johon varmaan itsekin menen niin kuviskerho. Muita en oikein edes tajunnutkaan, mitä ne meinasi, nimittäin siellä oli "sanomalehtikerhoja" ja "radioasemia", jotka kuulostivat oudoilta.

Mutta kokonaisuudeltaan asiat näyttävät vain menevät parempaan suuntaan, olen todella innoissani koulustani ja ensimmäisestä perheestäni.

Tuliaisiksi suomesta ajattelin ainakin muumitikkareita (en tiedä kerroinko jo) ja laskeskelin että kolmella eurolla saa niitä jo 20 kpl. Joten eikun ostamaan kahdenkympin edestä. ;> Sitten pitäisi jotain isompaa ja oikeampaa tuliaista viedä, mutta en tiedä vielä mitä. Ajattelin ostaa varmuuden vuoksi tuliaisia kuusi kappaletta (jokaiselle perheelle omat) että varmasti riittää. Seitsemättä perhettä ei saa tulla! :D

6 kommenttia:

Jan kirjoitti...

hui kamala kuus perhettä? :D
Jos hakee vaihtoo saman järjestön kautta kun mitä sä, onks se väistämätöntä et tulee noin monta pehettä ai vaihteleeks se jotenki?

Eveliina N kirjoitti...

Ei ku siis yleensä perheitä on n. 2-4, mutta Japanissapa on sellanen tapa et perheitä on useampia. Voi olla et mulla on vaan kolme, mutta parhaillaan saattaa olla kuusi. :D

Yolko kirjoitti...

Hei yksi lukijoistasi tässä moi. Itse olen lähdössä vaihtoon vuoden 2011 keväällä, joten on kiva lukea muiden tarinoita vaihtovuodesta siellä. c:

Noi eläinklinikan sivut oli kyllä hienot. o.o Ohhoh. Tosi siistiä että hostisäsi on eläinlääkäri! o/ Kyllä minullekin kelpaisi, eläimet on ihania. =3=

Ja kerhot.. Bukatsu.. Kiva kuulla että tuollakin koulussa on kuviskerho, se on semmoinen johon voisin itsekin kuvitella meneväni. Urheilukerhot ei oikein innosta kun kuulemma ovat niin totisia että treenaavat 5 päivää viikossa, usein enemmänkin ja treenejä on heti aamusta ja sitten koulun jälkeen. @__@ No vaihtareidenhan ei tarvitse tietenkään edes joka treeneissä olla mutta ää minua ei henkilökohtaisesti innosta kun kuntokin on niin surkea että vaan nolaisin itseni. :---D Haha.

Unknown kirjoitti...

Hienoo et kaikki o menos parempaa suuntaa (toivotaa et jatkossaki! ^-^). Kuulostaa kivalta koulupuvulta~ viitsisitkös joskus laittaa tänne jonkun kuvan siitä? >3< Itse haluaisin kyllä sitten (jos mahd) mennä johonkin liikuntakerhoon.. mutta kyllähän minäki siihe kuviskerhoo varmaa päädyn (jos..) XD
Toivotan onnea!! 8)))

Anonyymi kirjoitti...

Heips! On se kyl kiva, kun joku jaksaa pitää tällästä blogia, et kiitos vaan tästä :D

Eveliina N kirjoitti...

Yolko: muikka. :) Tosi kiva kun lukijoita tulee kokoajan lisää ja lisää. Ja varsinkin se on mukavaa jos voin olla hyödyksi. :) Ite ajattelin meneväni kuvis kerhoon ja johonki urheilukerhoon etten liho ihan läskikasaksi. :--D Tai sitten ratsastan 24/7. Näkeepä sitten. :)

Ooki-chii: Kiitos viestistäsi! :) Laitan koulupuvustani sitten kuvan kun käsiini saan sen, tuolla koulun kotisivuilla voi hahmottaa pikselimössöstä jonkun koulupuvun näköisen. :) Mutta näemme sitten ihan kunnolla sen! :)

Anonyymi: Kiitos! Blogin pitäminen on oikein mukavaa varsinkin tällaista blogia. Heti kun uutta informaatiota tulee niin mielessä käy heti ensimmäisenä wow nyt pitää blogata. Ja pyrin muutenkin bloggaamaan kerran viikossa, ihan ettei lukijat kyllästy. ;)

Kiitos kaikille blogini seuraajille!